Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αυλή!

Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στην αυλή: Πώς; Κάθε τάξη έστησε τη δική της γωνιά και παρουσίασε το γιορτινό της δρώμενο. Εφόσον ο χώρος ήταν ανοιχτός, ήρθαν και οι γονείς, όλοι τηρώντας τα μέτρα κατά του covid, και περπατώντας στην μεγάλη μας αυλή με τα υπόστεγα, παρακολούθησαν όλες τις τάξεις! Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας είχε τη δική του γωνιά και μοίρασε γλυκά και δώρα στα παιδιά! Πραγματικά, ήταν μια λαμπερή…συννεφιασμένη μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά! (χρωστάμε το δρώμενο της Γ τάξης )

μέρες πριν, στολίσαμε την αυλή!
η Στ τάξη με την μουσικό Ντίνα Τουρνή υποδέχτηκαν τους γονείς με κάλαντα
Η Α΄τάξη με τη δασκάλα τους Δέσποινα Λεβίδη και την βοήθεια του σχολικού μας νοσηλευτή Βαγγέλη Τσιόπτσια, παρουσίασε τα Καλικαντζαράκια με μεγάλο κέφι !
Η Β τάξη, τραγουδώντας με τη Δασκάλα τους Μίτσα Γιαννακουδάκη, στολίσανε το δέντρο με χειροποίητα καραβάκια που έγραφαν τις ευχές τους. Μας τις διάβασαν κιόλας!
Η Δ τάξη με τη δασκάλα τους Όλγα Καστανά παρουσίασαν το εργαστήρι των ξωτικών του Άη Βασίλη μόνο που τα ξωτικά ως δώρα προσέφεραν στέγη για άστεγους, δουλειά για άνεργους, φαγητό για πεινασμένους … Μέχρι που ένα ξωτικό έσπαγε μια καραμπίνα για να μη ξαναγίνει πόλεμος!
Η Ε τάξη με τη δασκάλα τους Αγγελική Αντωνίου μας είπαν παινέματα!
Οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων με τα γλυκά!
Τα δωράκια του Συλλόγου γονέων για τα παιδιά!