Αρχείο | Ιανουάριος 2023

το Πλανητάριο της ΔΗΚΕΧ στο σχολείο μας

Όλα αυτά τα όμορφα μελισσάκια σήμερα βρήκαν το διάστημα μέσα στο πλανητάριο της ΔΗΚΕΧ που ήρθε στο σχολείο μας! Αύριο, θα μπουν και τα υπόλοιπα που δεν πρόλαβαν σήμερα!

Μαθαίνοντας να δημιουργούμε avatar στην πληροφορική-Ε, ΣΤ τάξεις

Το μάθημα της πληροφορικής επιστρατεύτηκε ώστε τα παιδιά να φτιάξουν avatar για το πρόγραμμα μας στο eTwinning .Μπράβο στον πληροφορικό μας Νίκο Σβίγκο ,στην Μαίρη Αμέντα , στην Άννα Χρυσικοπούλου και βέβαια στα παιδιά μας! Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας!

Οδυσσέας 2023 Ε’ τάξη

Η Ε’ τάξη μας, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Οδυσσέας”, που διοργανώνεται από το Ε.ΔΙ.ΒΕ.Α πανεπιστήμιο Κρήτης και ασχολούμαστε με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το Σχολείο που συνεργαζόμαστε βρισκεται στο Σκουροχώρι, περιοχή της Ηλείας.

Η πρώτη μας συνάντηση έγινε 27 Ιανουαρίου. Γνωριστήκαμε , μιλήσαμε για τον εαυτό μας και ανταλλάξαμε πληροφορίες για τον τόπο μας. Ενθουσιαστήκαμε με τις ωραίες εικόνες και την ξενάγηση που μας έκαναν, αλλά και εμείς είχαμε ετοιμάσει μια πολύ κατατοπιστική παρουσίαση για τη Χίο μας. Τους άρεσε τόσο που κάποιοι ονειρεύονται να μας επισκεφθούν το καλοκαίρι.

Ανυπομονούμε για την συνέχεια!!

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2023, σε Το σχολείο μας.