Ενεργοί πολίτες σε δράση: Φτιάχνουμε τις δικές μας ταυτότητες -Φτιάχνουμε και κάδους ανακύκλωσης- Α’, Δ’ τάξη

Στο σχολείο μας, η μάθηση γίνεται εμπειρία!

Στο πλαίσιο των δράσεων Ενεργού Πολίτη και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων ο κ. Γ.Μ. μπαμπάς μαθητή μας, αστυνομικός, επισκέφθηκε τις τάξεις Α’ και Δ’ Δημοτικού και μίλησε στα παιδιά για τη σημασία της ταυτότητας. Τα παιδιά ανακάλυψαν πως η ταυτότητα δεν είναι απλώς ένα έγγραφο, αλλά σύμβολο ευθύνης και συμμετοχής στην κοινωνία.

✨ Εμπνευσμένοι, οι μικροί μας μαθητές δημιούργησαν τις δικές τους ταυτότητες ως Ενεργοί Πολίτες, γεμάτες αξίες, όνειρα και υπευθυνότητα!

♻️ Και η δράση συνεχίστηκε… Με ενθουσιασμό φτιάξαμε κάδους ανακύκλωσης σύμβολο υπευθυνότητας και προστασίας, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα:

Οι ενεργοί πολίτες προστατεύουν το περιβάλλον με πράξεις!

Μαθαίνουμε, δημιουργούμε, δρούμε… και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο! 💚