Εκπαιδευτικό υλικό Δ τάξης

13-4-2020 Καλησπέρα σε όλους! Σας στέλνω τις λύσεις των ασκήσεων των μαθηματικών για να κάνετε αυτοδιόρθωση και τρία καινούργια αρχεία για το Πάσχα. Επίσης κάποια link για να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλό Πάσχα με υγεία και ψυχική ηρεμία. Σας στέλνω την αγάπη μου.

Η δασκάλα σας
images.jpg

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ- ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ

3-4-2020

Καλησπέρα αγαπημένα μου παιδιά. Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλοι καλά. Μου λείπετε πολύ εσείς και το σχολείο! Ελπίζω να έχετε διάθεση να κάνετε μία επανάληψη στα μαθήματα 21 έως 26 στο βιβλίο των Μαθηματικών. Αφού κοιτάξετε καλά τις ασκήσεις που έχουμε λύσει στο βιβλίο Μαθηματικών (σελίδα 56-69) και στο τετράδιο εργασιών των Μαθηματικών (β΄τεύχος σελίδα 22-35) προσπαθήστε να λύσετε τις ασκήσεις που σας στέλνω. Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Σας επισυνάπτω και κάποια link για περισσότερη εξάσκηση και ψυχαγωγία. Θα βρείτε και ένα link για το μάθημα της Ιστορίας. Ευκαιρία να θυμηθείτε όσα έχουμε μάθει.

Κατεβάστε το αρχείο    EΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

31-3-2020    Γεια σας αγαπημένα μου παιδιά. Ας ξεκινήσουμε με μία επανάληψη στο β τεύχος της Γλώσσας. Αφού ρίξετε μία ματιά στην ενότητα 6 και ξαναθυμηθείτε όσα γραμματικά φαινόμενα κάναμε σε αυτή την ενότητα, προσπαθήστε να λύσετε τις ασκήσεις από το αρχείο 1.EΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  PDF που σας έχω επισυνάψει. Για όσους δεν έχετε εκτυπωτή μπορείτε να τα αντιγράψετε στο πρόχειρο τετράδιο. Καλό είναι εσείς που θα τα εκτυπώσετε να τα φυλάξετε σε έναν νέο φάκελο με λαστιχάκια για να τα έχετε όταν με το καλό βρεθούμε ξανά μαζί στην τάξη. Θα τα διορθώσουμε τότε όλοι μαζί. Σας επισυνάπτω επίσης κάποια προτεινόμενα link που μπορείτε να αξιοποιήσετε όσοι από εσάς θέλετε για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

3-4-20202
7-4-2020

Αν θέλετε επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό για την Δ τάξη πατήστε εδώ:

Εκπαιδευτικό υλικό Δ τάξης

Για τη γλώσσα και τη λογοτεχνία πατήστε παίζω λογοτεχνία

Για εκπαιδευτικό υλικό και λογισμικά πατήστε ακούω-βλέπω-παίζω-μαθαίνω

Για να μη φοβούνται τα παιδιά τον κορονοϊό πατήστε σας μιλώ για μένα τον κορονοϊό