Αγγλικά

Παιδιά, γεια σας! Εφόσον μένουμε σπίτι και δε μπορούμε να έρθουμε σχολείο, ας κάνουμε μια προσπάθεια να έρθει το σχολείο σπίτι. Μπορείτε λοιπόν, οι μαθητές όλων των τάξεων, να μπαίνετε στο παρακάτω blog με υλικό για το μάθημα των αγγλικών.
το blog της Ιφιγένειας
Θα βρίσκετε καθημερινά νέες δραστηριότητες και υλικό για κάθε τάξη. Κάτω από κάθε ανάρτησή μου μπορείτε να αφήνετε σχόλια (εφόσον η μαμά ή ο μπαμπάς διαθέτουν λογαριασμό gmail) ή να πατάτε μια αντίδραση (κάτι σαν το like στο facebook), αν σας αρέσουν αυτά που διαβάζετε.
Μερικές οδηγίες τώρα για το πώς λειτουργεί ένα blog, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε:
1.Για να μπείτε στο blog δε χρειάζεστε ούτε λογαριασμό, ούτε κάποια εγγραφή. Μπαίνετε ελεύθερα.
2.Στην κεντρική σελίδα, κάτω από τη φωτογραφία, υπάρχουν οι γενικές οδηγίες, περίπου όπως τις εξήγησα παραπάνω.
3.Στην ίδια σελίδα, μπορείτε να βλέπετε τις 7 πιο πρόσφατες ανακοινώσεις που έγιναν.
4.Αν θέλετε να βρείτε τις παλιότερες, θα πάτε στην πλαϊνή στήλη, στα δεξιά. Εκεί φαίνονται όλες και κατά ημερομηνία δημοσίευσης μάλιστα.
5.Κάθε ανάρτηση στον τίτλο της έχει μέσα σε παρένθεση και μία ή δύο τάξεις. Αυτό σημαίνει ότι η ανάρτηση αυτή αφορά τις τάξεις που γράφω μέσα στην παρένθεση.
6.Για οποιαδήποτε απορία έχετε εσείς ή οι γονείς σας, μπορείτε να μου γράψετε στο email μου, το οποίο σας κοινοποίησα νωρίτερα με το ενημερωτικό mail που έστειλα σε όλους.
Επίσης θα ήθελα να θυμίσω, ότι υπάρχει και η δυνατότητα να μπαίνετε στα διαδραστικά βιβλία. Λεπτομέρειες για τον τρόπο που μπαίνετε εκεί και πώς τα χρησιμοποιούμε, θα βρείτε εδώ.
διαδραστικά βιβλία
Τα λέμε λοιπόν.